Fontaneria Acosta S.L.  ©   2012  /   AVISO LEGAL  /  POLÍTICA DE PRIVADIDAD
AVÍS LEGAL
AVÍS LEGAL

En compliment de l'article 10 de la Llei 34/2002, d'11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i Comerç Electrònic (LSSICE) a continuació es detallen les dades identificatives de l'entitat:

Raó social: FONTANERIA ACOSTA S.L.
NIF: B25317959
Adreça: C/ DOCTORA CASTELLS, Nº 20 - 25001 - LLEIDA - LLEIDA
Telèfon: 973210000
Email: info@fontaneriaacosta.es
Registre Mercantil: Registre Mercantil de Lleida el 13 gener de 1994, Assentament 407, foli 69, diari 27.


FINALITAT DE LA PÀGINA WEB

Informar degudament dels productes i/o serveis prestats per l'entitat, de tots aquells esdeveniments celebrats en relació amb els seus serveis, així com, facilitar el contacte amb aquesta.
El present avís legal (d'ara endavant, l'Avís Legal) regula l'ús del lloc web: www.fontaneriaacosta.es

LEGISLACIÓ

Amb caràcter general les relacions entre FONTANERIA ACOSTA S.L. i els Usuaris dels seus serveis telemàtics, presents en aquest lloc web, es troben sotmeses a la legislació i jurisdicció espanyoles.

ÚS I ACCÉS D'USUARIS

L'Usuari queda informat, i accepta, que l'accés a la present web no suposa, de cap manera, l'inici d'una relació comercial amb FONTANERIA ACOSTA S.L. o qualsevol de les seves delegacions.

PROPIETAT INTEL·LECTUAL I INDUSTRIAL

Els drets de propietat intel·lectual del contingut de les pàgines web, el seu disseny gràfic i codis són titularitat de FONTANERIA ACOSTA S.L. i, per tant, queda prohibida la seva reproducció, distribució, comunicació pública, transformació o qualsevol altra activitat que es pugui realitzar amb els continguts de les seves pàgines web ni fins i tot citant les fonts, excepte consentiment per escrit de FONTANERIA ACOSTA S.L..

CONTINGUT DE LA WEB I ENLLAÇOS (LINKS)

FONTANERIA ACOSTA S.L. es reserva el dret a actualitzar, modificar o eliminar la informació continguda en les seves pàgines web podent fins i tot limitar o no permetre l'accés a aquesta informació a certs usuaris.
FONTANERIA ACOSTA S.L. no assumeix cap responsabilitat per la informació continguda en pàgines web de tercers a les quals es pugui accedir per "links" o enllaços des de qualsevol pàgina web propietat de FONTANERIA ACOSTA S.L.. La presència de "links" o enllaços en les pàgines web de FONTANERIA ACOSTA S.L. () té finalitat merament informativa i en cap cas suposa suggeriment, invitació o recomanació sobre aquests.

by Fointec