Fontaneria Acosta S.L.  ©   2012   /    AVIS LEGAL
CALEFACCIÓN
Vol instal·lar la calefacció amb gas Natural.
No ho dubti conegui tots els avantatges de la calefacció de gas natural, comoditat, mínim manteniment, reducció de consum energètics i ecologia.

La calefacció de gas natural està composta per una central de producció tèrmica, (caldera) i els emissors tèrmics (Radiadors).
La font de producció tèrmica en aquet cas caldera mixta, ens proporciona aigua calenta a alta temperatura per als emissors tèrmics, en aquest cas els radiadors, que aporten a l'ambient un confort i una temperatura idònia per a les nostres cases, sent la calor més saludable.

La caldera també ens proporciona l'aigua calenta sanitària instantània, o sigui la disponibilitat de tenir aigua calenta en tots els punts de la nostra instal·lació, ( Bany, cuina, ...), amb la garantia de tenir un cabal inesgotable d'aigua calenta, a diferència d'altres centrals de garantia tèrmica, com seria el escalfador elèctric, que solament disposen d'uns litres determinats, i en acabar-se aquests necessita un temps de recuperació que proporciona molèsties i un alt consum energètic ja que tant si s'utilitza com no contínua consumint energia elèctrica.

La comparativa de la calefacció amb gas natural amb altres fonts d'energia (gasoil, electricitat, ... ) fa que la calefacció de gas natural sigui capdavanter en comoditat, en estalvi energètic, ecològica, amb un mínim cost d'instal·lació i manteniment
Demani pressupost sense compromís, i li assessorarem en les necessitats de la seva casa e informarem de tots els avantatges de la calefacció de gas natural.

Amb la possibilitat de finançar tota la seva instal·lació en còmodes quotes mensuals.


by Fointec